• Nicholas Lundh

Välkommen!

Varmt välkomna till min nya blogg! Jag kommer att uppdatera kontinuerligt och dela all ny information så mycket det bara går. Lite händelser att ta del av under 2020:


* Under Mars månad kommer jag att genomföra mitt projekt som går under namnet " Namibia normen". Det går kort och gott ut på att jag under 30 dagar ska klara mig på endast 10 kronor/per dag till alla mål mat! Dokumentation kommer att göras med diverse olika klausuler och förutsättningar - men mer om det kommer detaljerat längre lite senare!


* Redovisning från föreläsningsturnén och de olika platserna där jag kommer att vara!* LUNAGO kommer att dela ut LEMBAS stipendiet och många idéer och tankar kring det kommer att få ta del här på bloggen.

Mer info kommer som sagt löpande och vill ni veta mer om något är det bara att kolla på lunagosverige på instagram eller Nicholas Lundh - författarsida på facebook! Återigen, varmt välkomna!

30 visningar

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon