• Nicholas Lundh

SÖKES: Idrottare som vill ta nästa steg

April blev ett litet uppehåll härifrån på grund av många olika saker. Nu har jag svirat om lite och känner mig redo att skriva lite mer frekvent igen. Hur som helst... Som rubriken lyder är jag på jakt efter idrottare - inom individuella sporter så som lagsporter - som vill ta nästa steg inom det idrottsliga. Jag är övertygad om att mitt koncept funkar även utanför lagidrotten och jag har byggt på det med fler parametrar och aspekter som kommer att generera i ett ännu bättre resultat. Många är vi därute som har drömt om att få vara professionella idrottsmän/idrottskvinnor. Majoriteten har misslyckats på vägen och fått ge upp sina drömmar av diverse olika skäl. En del har blivit skadade, en del gett upp i förtid, en del har inte haft rätt hjälpmedel, några har avsaknat talang och en del har helt enkelt inte varit tillräckligt motiverade just då. Jag blev inte professionell fotbollsspelare eller fotbollsdomare som jag hade tänkt, men på senare år och med erfarenheten jag har skaffat mig på vägen så har jag NU förstått vad som VERKLIGEN behövs... Jag har sedan tidigare hjälpt och instruerar fotbollslag, ishockeylag, löpare och tennisspelare. Där finns rutin och erfarenhet från min sida. Men jag vill nu bredda min verksamhet och kunna skapa ny kunskap och erfarenhet ihop med andra typer av idrottare också. Kanske finns det någon därute som sysslar med E-sport? Padel? Innebandy? Swimrun? Golf? Eller något helt annat? Allt som går under idrottens flagg tycker jag är extra kul att jobba med! Vet du eller känner du någon som "bara skulle behöva en knuff i rätt riktning"? Här finns rätt riktning och just nu har jag mer tid än någonsin för att hjälpa till! Så är DU eller någon du känner intresserad av att bli bättre och att nå nya höjder med moderna metoder? Hör av er! ************* Om själva konceptet: Konceptet är utformat så att det täcker hela personen. Jag använder mig av statistik, moderna beprövade metoder och nyskapade idéer och tekniker för att nå resultat. Vi hittar en träningsform som passar just dig, en målsättning som är relevant, vi mäter resultat på vägen och kontrollerar att just Du är på väg åt rätt håll. Slutligen ser vi till nå målen och hela tiden vara motiverade. Nästa steg är närmare än du tror... ****************


124 visningar

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon