• Nicholas Lundh

Med storm(!)steg mot nya tider

Uppdaterad: mar 5

God förmiddag! Stormen & regnet utanför gör sig tydligt påmint idag. Det är knappast på såna här söndagar som man bestämmer sig en ny alternativ målsättning - men hej! - varför vara som alla andra? Det är nu bara 3 dagar kvar till min föreläsningsturné drar igång på allvar med start i Forshaga, FOLKETS HUS, på onsdag kl. 18:00. Jag är supertaggad och väldigt redo för vad som komma skall. Tänker ni komma? Separat som fix med lokal, logistik och mycket annat äger rum så pågår det nya utmaningar och projekt i bakgrunden. Jag håller på att planera för mitt matprojekt i mars som går under namnet NAMIBIANORMEN. Projektet går ut på att jag enbart får äta mat för "one dollar a day", alltså ca 10 kr/per dag. Idé kommer från mina studier på socionomprogrammet och är ett försök att se hur en medelklass-person och småbarnsförälder i dagens Sverige klarar av att leva på minimala resurser och tillgång till mat. Projektet kommer ställa enorma krav på mig och jag håller nu på och klurar ut receptet och strategi. Någon som vill dela med sig av sina mat-erfarenheter? Projektet kommer gå att följa här i bloggen och dagen innan "vi" drar igång så kommer jag att redogöra för förutsättningar. Inofficiellt så pågår det också ett "50/50-lotteri" där mina vänner och bekanta är med och gissar hur länge de tror att jag klarar av projektet utan att gå ner för mycket i vikt eller använda mig av mer pengar än vad jag egentligen får** 50 kr kostar varje gissning och hälften av pengarna kommer att tillfalla vinnaren. Resterande 50 % kommer att gå till mitt egna LEMBAS STIPENDIUM som delas ut årligen. För mer information om LEMBAS STIPENDIET och hur man kan ta del av det, rekommenderar jag i nuläget att man besöker mina föreläsningar. Övrig information kommer att ske här på bloggen/hemsidan efter föreläsningsturnén. Vill man veta mer om insamlingen till LEMBAS STIPENDIET - skriv gärna ett mail till info@lunago.se Ha en trevlig söndag i blåsten - och glöm inte: SIKTAR MAN LÅGT HAMNAR MAN LÅGT


/ Nicholas

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon