• Nicholas Lundh

Inventering efter vecka 1

Vad finns kvar: 4 dl röda linser

4 dl gröna linser

8 dl ris

6 dl makaroner

ett nudel paket

7 buljongtärningarö

några potatisar

några morätter

frysta grönsaker

1,25 dl grädde

6 skedar äpplemos

7 dl havregryn 1 lök

Kommentarer:


1. Kantarellosten är slut. Lika så rågbröd och kvargbröden. Min reflektion är att rågbröd plus ost kostar mig ca 20 kronor för 8 bröd. Kvargbröden går att äta utan något på. De kostar mig hälften av resterande havregryn och 10 kronor för en ny kvarg. Jag kommer därför investera 10 nya kronor och göra kvargbröd. 2. Gurkan jag köpte, är tillbaka bytt. Istället får jag tillbaka 8,90 kronor och använder dom till att köpa 2 burkar bönor i tomatsås (4,20kr st) samt få 50 öre extra att handla för. Bytet görs idag. 3. Jag kommer antagligen behöva äta mer för att inte riskera att gå under 83,6 kg. Jag kommer därför att använda all min potatis och äta mig mätt oavsett om maten tar slut. 4. Rätter jag tänker laga under veckan är: Potatis/Purjolökssoppa Kvargbröd Stekt Potatis och lök med bönor & Svamp Linsgryta Makaronstuvning 5. Jag kommer behöva göra min sista handling redan nu. Den kommer bestå av: Purjolök, kvarg, bönor, svamp, potatis, lök, broccoli och ev något mer.
4 visningar

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon