• Nicholas Lundh

Inventering efter 2 veckor.

Ja, det börjar ju sina i förråden tyvärr. Samtidigt är det svårt att säga om det är bra eller dåligt. Allt jag gör är ju ett experiment. Vad som är rätt eller fel vet jag ju ännu inte. Ska dock tillägga att Makaroner & röda linser tillsammans är mycket godare än vad man tror! Där har jag lärt mig något bra, haha. I skafferiet inför dag 14 finns följande: 1 burk bönor i tomatsås

3/4 dels gul lök

5 buljongtärningar

3 dl ris

1 kg makaroner

1 dl gröna linser

1,5 dl röda linser

5 dl havregryn


PLUS

2 matlådor ris och kikärtsgryta

1 matlåda makaroner & linser 2 portioner grönsakssoppa


Jag uppskattar att jag "klarar mig" i max 5 dagar på den maten innan vikt-klausulen eliminerar mig. Men vi får se!
© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon