• Nicholas Lundh

Dag 8 - NAMIBIANORMEN

Även den här dagen har överlevts, ifall ni var oroliga. Nej, skämt åsido. Än så länge är det rätt lugnt. Jag är dock orolig för om maten kommer räcka månaden ut... Jag handlade idag. Kontot står på 311, 43 kronor. Jag har alltså enbart möjlighet att köpa två potatisar eller ett äpple om det skulle skita sig nu. Spännande! Jag inhandlade följande varor: 4 burkar bönor i tomatsås 1 burk kikärtor 2 lökar 4 potatisar 1 purjolök 1 kg makaroner 500 gram kvarg 1 charlottenlök

Tanken var att göra mer kvargbröd med linser i, göra potatis & purjolöksoppa samt grytor med bönor i. Jag är ju medveten om hur det tryter på vissa fronter så därför kommer jag behöva öka ris och makaron-mängden i portionerna tyvärr. Dock finns det ändå rätt mycket mat kvar så den här veckan borde löpa på fint så länge vikten inte sviker. Vad har jag ätit idag då? Jo, följande: FRUKOSTEN bestod av havregrynsgröt och äpplemos. Lyx. MELLANMÅL makaronlåda med linser. Sista portionen av den nu. LUNCH Minnestronesoppa som min dotter ville dela med mig. Hon fick typ tre skedar.. MELLANMÅL Ett äpple och en kopp kaffe. MIDDAG blev det potatispanna med trippla lökar och bönor. Riktigt gott! KVÄLLSMAT ett paket nudlar. ----------------------------------------------------------------------------------- Träningen idag har varit 200 sit ups och 60 min innebandy.

---------------------------------------------------------------------------------- RECEPT: Potatispanna med bönor för 2-3 portioner. 5 potatisar, tärnade 1 charlottenlök, finhackad 1 gul lök, hackad "5 cm" purjolök, hackad Olja att steka i Salt, peppar & gärna timjan. 4 svampar, skurna. Stek till det blir mjukt släng därefter på en burk bönor i tomatsås. Bättre än man tror! Som en English Breakfast minus kött.
4 visningar

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon