• Nicholas Lundh

Dag 5,6 & 7 - NAMIBIANORMEN

Helgen gick fort. Men ack vad trevligt vi hade! Jag behövde inte funderar så mycket på vad jag skulle tillaga i "andras kök", utan tog med mig färdiga lådor istället. Kvargbrödet var perfekt att äta som frukost och lådorna till övriga måltider. Jag var dock lite orolig när jag åkte, för invägning på morgonen var 84,5 kg. Att redan vara nere 2,1 kg av 3 möjliga kändes lite för fort. Det är inte så konstigt då jag inte äter något tung eller fett. Inget socker på en vecka gör sitt också, det ska ni veta. Jag aktiverade en klausul som innebär att jag får ta emot ett mål mat var femte dag. Därför åt jag gemensam middag med mina föräldrar på fredagen. Jag valde heller inte att äta mer än jag brukar äta annars, utan höll mig till samma volym. Just den måltiden innehöll ost och mjöl, vilket var bra. Annars hade jag eventuellt gått under viktkurvan i helgen. Måltiderna såg ut så här under helgen: FREDAG Frukost - Havregrynsgröt, äpplemos Mellanmål - grönsakssoppa Lunch - Lins-och makaronlåda. Mellanmål - ett kvargbröd Middag - Bjuden Kvällsmat - X LÖRDAG Frukost - 2 kvargbröd , halvt äpple Mellanmål - Lins- och makaronlåda Lunch - Ris och lins-böngryta Mellanmål - Lins-och makaronlåda Middag - Ris och lins/böngryta Kvällsmat - X SÖNDAG Frukost - 2 kvargbröd Mellanmål - halvt äpple Lunch - Lins - och Makaronlåda Mellanmål - Makaronlåda, 2 rågbröd och kantarellost Middag - Minnestronesoppa Kvällsmat - X


------------------------------------------------------------------------------------------- Under kvällen gjorde jag en minnestronesoppa bestående av tomatbas och pasta. Det var kryddig och god. Uppskattningsvis 5 portioner och kostnaden borde vara 28,15 kronor. HELT OKEJ! Recept: 1 gul lök (hackad) 3,5 dl makaroner

1,5 buljongtärning

2 paket krossade tomater (örter/chili använde jag) 4 dl vatten 1 dl grädde 2 dl röda linser

2 dl gröna linser Koka pasta separat, linser separat och bryn löken separat. Häll sedan i de krossade tomaterna till löken och koka upp. Därefter är det bara att hälla i resterande delar i soppan, röra om och sedan smaka av.------------------------------------------------------------------------- Träningen under helgen har varit sämre.. Men fick till följande: 200 armhävningar 11 km gång 10 km löpning Det ska bli bättring till veckan!


------------------------------------------------------------------------------ Ny uppdatering ikväll. Då ska vi även inventera efter första veckan!

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon