• Nicholas Lundh

Dag 4 - NAMIBIANORMEN

Dag 4 får inga större tankar eller reflektioner från min sida. Var en klurig dag i och med att jag var på intervjuer i två olika städer mellan kl.10-16, så kosten blev lite lidande. Men jag tror inte det ska vara någon skada skedd.. Invägning: 85,0 kg. FRUKOST Havregrynsgröt med Äpplemos. Rätt gott faktiskt idag! MELLANMÅL Tre kvargbröd, enbart. Ingenting på. Men dom var svingoda så det gjorde inget. LUNCH Lins-och-böngryta. Ingenting till. Fick trycka i mig den i bilen mellan intervjuerna. God, men avsaknaden av tid för att koka kolhydrater kan kosta mig protein på sikt.


MELLANMÅL Ett kvargbröd. Första påsen är nu slut. Det gick alldeles för fort... MIDDAG Linsstuvning och makaroner. Hade en dl linser och kvar från en tidigare rätt och tillsatte bara 1,5 dl makaroner. Blev jättegott. Fyllde på med en halv skål grönsakssoppa för att få väck den. Ca 0,7 portion soppa kvar nu. Sen blir det uppehåll till ... hösten. KVÄLLSMAT X


Nästa uppdatering kommer på söndag. Kommer åka hem till västkusten och hälsa på släkt och vänner i helgen. Jag tror därför att det blir bättre att komprimera ihop helgen och skriva ett längre inlägg om helgens svårigheter med matlagning från andras hem.


© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon