• Nicholas Lundh

Dag 14 - NAMIBIANORMEN

Invägning 84,2 kg. (2,4 kg nedgång av 3,0 möjliga) Jag känner mig energilös, har lite järnsmak i munnen och allmänt trött. Antagligen har jag någon form av brist, i och med att grönsaker och frukt är slut. Att bara äta havregryn, ris, pasta och några linser är inte hållbart - det förstår jag med. Dagen har sett ut så här: FRUKOST - grönsakssoppa. MELLANMÅL - Makaronlåda LUNCH - Makaronlåda MELLANMÅL - grönsakssoppa MIDDAG - Makaronlåda KVÄLLSMAT - X


Glamouröst va?


Dricker lite extra kaffe för att komma igång, men huvudet vill inte ändå. Jag tror att en del kan vara psykologiskt då kroppen (och framförallt hjärnan) vet att det inte går att klara 30 dagar längre. Jag funderar redan på hur jag ska göra "nästa gång" och vad som borde vara lämpligast då.

------------------------------------- Skulle springa 11 km idag. Efter 1,5 km hade jag järnsmak i munnen. Efter 6,5 på 32 min gav jag upp. Jag brukar ALDRIG ge upp! Kroppen vill inte riktigt. Jag avslutade med att jogga 2 km lätt hem på 11 min bara för att jogga ner. Så 8,5 km idag ändå får väl ses som godkänt. Har gjort 100 sit ups också. Men mer orkar jag inte. ------------------------------------

© 2019 by LUNAGO

KONTAKT

Telefon 076-0075855    /     Email: info@lunago.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon